2010. március 22., hétfő

Slusszpoén

Kezdetben volt a krupp. Hörgés, ugatás, ügyelet, sürgősségi, porlasztás, kimerültség, haza. Elmúlott. Aztán jött a kalici/rota (valamelyik). Hányás,hasmenés, kiszáradás-veszély. Rózsa, Anya, Bori. Elmúlott. Aztán jött a középfülgyulladás Rózsánál. Doktor bácsi, antibigyó, éjjeli ordítás, antibigyó vége, újabb ordítás, doktor néni, homeopátia. Elmúlott (talán). És mikor mindezen túl vagyunk, Doktor néni meg akarja hallgatni a makkegészséges Borikát a biztonság kedvéért, és mit mond?
- Jé, bárányhimlő!
Hát ez van. Már egész megszoktuk.

2 megjegyzés:

  1. Hát kitartást! Nem is lehet mást mondani! Ezen legalább csak egyszer kell átesnetek!
    Talán már elmúlik ez a beteges időszak, és jön az igazi tavasz!

    VálaszTörlés
  2. Judit, nem semmi ez a sorozat, amit kifogtatok!!Remélem hamar nyár lesz, és elkergeti a vírusokat!
    Egyébként tavaly áprilisban ugyanezt végignyomtuk, a fülgyulladásra kapott antibigyótól hasmenés, utána infúzióban adták, persze hol máshol mint a fertőzőn (ami állítólag totál steril), na ott begyűjtöttünk egy hányást-hasmenést + arcüreggyuszit, az egész család részesült belőle + egy rózsahimlő-gyanús kiütést, de a doki szerint olyan már nincs az országban (csak náluk, ott még a levegő is fertőz).
    A bárányhimlő kimaradt, mert papírunk van róla, hogy mi nem kaphatjuk el...

    Most épp a kruppal küzdünk, Annának először van, de már rutinos vagyok, van pár gyógyszermentes trükk (+homeopátia), amivel egész jól meg lehet előzni a befulladást.

    A tavalyi eset óta 100X is meggondolom, hogy kórházba vonuljunk, mert utána még 2-3 hétig mindannyian padlón voltunk. És érdekes, de most is az orvosi rendelőben történt hosszú várakozás után sikerült durván megbetegedni. Előtte 5,5 hónapig makk-egészségesek voltunk, mind a 4en...

    VálaszTörlés